Wie is Arda Aras?

Arda Aras, geboren en getogen in Deventer, kreeg van kleins af aan fotografie mee van z’n vader. Als fotograaf maakte Arda’s vader de meest prachtige foto’s in zijn doka. “Ik vond het erg leuk en interessant om het hele proces van dichtbij te kunnen volgen. Vanaf dat moment wist ik dat ik graag iets met fotografie wilde doen.”

Portret van Arda Aras door Femke Teussink

 

 

Landschapsfoto’s

Ik fotografeer met name landschappen. Om bijzondere landschappen vast te leggen ga ik graag op reis. Ik wil de kijker overweldigen met de kracht van de natuur. Dat doe ik door op het ideale moment op de juiste plaats te zijn. Fotografie is voor mij een manier om een verhaal te vertellen. Ik schiet graag tijdens ‘the golden hour’. Oftewel, de periode kort na zonsopgang en voor zonsondergang waarin het daglicht roder en zachter is. De opkomende of dalende zon zorgen voor een dromerig effect.

Lake Bled - Slovenia

 

 

Deventer fotografie

Deventer is mijn woonplaats. Bovendien vind ik Deventer een prachtige stad met veel fotogenieke plekjes. Zo heb ik graag de Lebuinuskerk, het uitzicht op de IJssel en de Wilhelminabrug graag voor mijn camera.

 

 

Creatieve, originele en sfeervolle foto’s

Naast mijn landschapsfotografie van o.a. Deventer, exposeer en fotografeer ik ook regelmatig andere foto’s. Daarnaast kun je bij mij terecht voor portretfotografie, LinkedIn profielfoto, newborn, bruiloft fotografie, evenementen en of concerten. Ik lever foto’s waar jij tevreden mee bent. Bovendien blijf ik altijd zoeken naar creatieve, originele en nieuw ideeën. Ik neem tijdens fotoshoots graag de tijd om je op je gemak te stellen.

Bruiloft ring - Deventer Arda Aras fotografie Deventer

 

 

Keuzevrijheid en transparantie

Zodra je werk van mij koopt moet je weten wat je kunt verwachten. Daarom streef ik naar transparantie over mogelijkheden en prijzen. Heb je werk gezien, maar wil je een ander formaat? Ik maak een passende offerte voor je. Op deze manier heb je een sfeervolle en creatieve foto die helemaal aansluit bij je eigen wensen.

 

 

Direct contact

Heb je vragen of interesse in mijn werk? Neem dan gerust contact met mij.

Contact

 

 

Volg Arda Aras op Instagram!